Menu

Referenties

15m2 Uitbouw en 15m2 Veranda in Almere
Geplaatst door Rene

Perfect uitgevoerd. Maurice heeft vakmensen aan de slag. Alles volgens transparante planning. Altijd bereikbaar en denkt mee, is oplossingsgericht. Alles conform onze wens verlopen.

Renovatie 18e eeuws rijksmonument in Huizen
Geplaatst door Anja

In samenwerking met een aannemer voor het historische deel, heeft Home-Worx onze boerderij volledig gerestaureerd. Maurice is goede allround vakman die snel en netjes werkt. Correct en alles volgens afspraak. Hij heeft zelfs (ervaren) tegelzetters verteld hoe zij hun werk moesten doen en ons zo voor een ramp behoed. Ook voor kleine klussen kunnen wij altijd een beroep op hem doen. Wij bevelen Maurice en zijn bedrijf Home-Worx dan ook van harte aan.

Dakterras, Hal, Toilet, Glas in Huizen
Geplaatst door Marja

We hadden eind 2013 een lekkage van het dakterras naar de verdieping eronder. Dit hebben we door HomeWorx laten verhelpen en waren daar zeer tevreden over. Aangezien we nog wat aanpassingen in/aan ons huis op het verlanglijstje hadden staan zijn we met Maurice om de tafel gaan zitten en zijn nu de hal en de toiletruimte klaar. Afgelopen week zijn er nieuwe ramen geplaatst en nu zijn we plannen aan het maken voor de badkamer. Die we (mits de planning het toelaat) graag door Maurice laten doen. Wat wij als heel prettig ervaren is de communicatie, het meedenken en het zoeken naar oplossingen als dat nodig is en je er zelf niet helemaal meer uitkomt. Wij kunnen oprecht zeggen dat we blij zijn met het werk van Maurice. Op naar het nieuwe projectje!

Renovatie keuken in Huizen
Geplaatst door marjolein_

Wij hebben begin december onze keukenrenovatie laten uitvoeren door Home Worx. Maurice is een echte vakman en wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Na de renovatie werd alles netjes achtergelaten en alle troep van de oude keuken werd meegenomen… Dus mocht u op zoek zijn naar een echte vakman welke ook nog eens netjes werkt? Dan moet je bij Home worx zijn!

Badkamer in Huizen
Geplaatst door Esther

Wij hebben in mei/juni 2012 de renovatie van onze badkamer door Homeworx laten uitvoeren. Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en het eindresultaat. Maurice levert vakwerk af, zorgt ervoor dat alles van te voren en tijdens het werk goed afgestemd is met de wensen van de opdrachtgever, en levert kwaliteit voor een eerlijke prijs. En hij werkt schoon en opgeruimd, en dat is wel erg prettig als je ook nog wil wonen in je huis tijdens de verbouwing. Ook de nazorg is uitstekend. Wij kunnen iedereen Maurice en zijn bedrijf Homeworx van harte aanbevelen.

Keuken, Toilet, Badkamer in Huizen
Geplaatst door went

Wij zijn bijzonder tevreden over het werk en vakmanschap van Maurice. O.a. in eerste instantie het plaatsen en installeren van onze keuken en later de renovatie van de toiletruimte en plaatsing van douchcabine en badkamermeubel op de badkamer. En recentelijk het installeren van een Quooker in de keuken incl aprte groep in meterkast. Alles keurig netjes en naar onze wensen uitgevoerd.

Neem contact op met Home-Worx

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Of heeft u een vraag over Home-Worx? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@home-worx.nl of ga naar contact.

Ga naar contact