Menu

Projectbegeleiding

ProjectbegeleidingHome-Worx is gespecialiseerd in totale projectbegeleiding. U kunt zelf veel regelen maar grotere projecten kunnen echter ook veel zorgen met zich meebrengen, waardoor het een ingrijpende gebeurtenis in uw leven kan zijn. Een goede aannemer denkt mee met de opdrachtgever, om zo de bouw in strakke banen te leiden. Tevens is de communicatie met en tussen de verschillende onderaannemers vaak een hectisch geheel. U als opdrachtgever kunt niet alles van het bouwproces weten, en u heeft niet altijd zicht op de kwaliteit die al dan niet geleverd wordt. Als de wensen van de opdrachtgever tijdig bekend zijn, kunnen er tijdens het bouwproces veel problemen voorkomen worden.

Wanneer u voor Home-Worx kiest is Maurice Schaapherder zelf de projectbegeleider en betrokken bij het gehele bouwproces. U heeft 1 aanspreekpunt voor de gehele bouw. Maurice houdt contact met u qua planning van de bouw, maar ook van de verschillende onderaannemers. Zo zullen alle fases van de bouw goed op elkaar aansluiten. Home-Worx werkt uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van gespecialiseerde groothandels. Bij deze producten wordt een deskundig advies gegeven. De projectbegeleider controleert de kwaliteit van de materialen en de werkzaamheden van de onderaannemers. Er zal regelmatig contact zijn tussen de opdrachtgever en projectbegeleider om te zorgen dat de wensen van de opdrachtgever constant helder zijn en om tijdig problemen te signaleren. Mochten er conflicten of problemen voorkomen tijdens het bouwproces, dan is de projectbegeleider het aanspreekpunt voor u. Hierbij staat het belang van de opdrachtgever uiteraard altijd voorop.

Wilt u zorgeloos een verbouwing aangaan, maak dan voor een juiste keuze een afspraak en u ontvangt vrijblijvend een offerte waarin al uw wensen en mogelijkheden vermeld worden.

Neem contact op met Home-Worx

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Of heeft u een vraag over Home-Worx? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@home-worx.nl of ga naar contact.

Ga naar contact