Menu

Over ons

Over onsNaast kleine onderhoudswerkzaamheden zoals o.a. tegelwerk, installatie-of timmerwerk, is Home-Worx tevens gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord. U kunt ons inschakelen voor middelgrote verbouwingen van bijvoorbeeld toilet, keuken of badkamer maar ook voor het aanbouwen van een garage, het vergroten van uw woning door het realiseren van een woninguitbouw of het plaatsen van een dakkapel. Ook kunnen wij een grote verbouwing zoals een totaal renovatie van uw woonhuis realiseren.

U heeft wel plannen maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal moet worden vormgegeven in uw bestaande situatie? Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwingswensen en vertalen dit naar een maatgericht advies. Door onze jarenlange ervaring in het aanbouwen, verbouwen etc., zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies tot de oplevering. Vanzelfsprekend garandeert Home-Worx na oplevering een goede service en nazorg.

Neem contact op met Home-Worx

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Of heeft u een vraag over Home-Worx? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@home-worx.nl of ga naar contact.

Ga naar contact